72 modell, mor til 5 ( ett englebarn ) og er så heldig å ha barnebarn. Oppvokst på landet og 4 søsken. 
 
Vil beskrive meg selv som ærlig, positiv, omsorgsfull, kreativ og en som aldri gir opp. 
 
Er utdannet medisinsk sekretær, men for 17 år siden startet jeg med en garnbutikk i kjelleren i huset vårt. Hadde lenge hatt en drøm om, å starte butikk. Etter ca ett år hadde vi en brann, som tok nesten drømmen i fra meg. Det var en vanskelig tid, men etter stort påtrykk fra familie endte jeg opp med å starte på nytt i nye lokaler. 
 
Jeg utvidet med barneklær, lokalet ble for lite, så flyttet til ett større. Etter hvert ble det og dameklær. Og for 11 år siden ble nettbutikken til. Det var mye jobb, alt for mye,. Og jeg trodde virkelig jeg hadde kontroll. Kroppen prøvde å gi beskjed flere ganger. Men jeg bare pushet og pushet videre. Det sa stopp. 
 
Det endte med at jeg la ned den fysiske butikken. Og har dei  siste årene jobbet videre med nettbutikken Ragnhilds.no. Har ikke vært en lett vei å gå, men det å ta vare på seg selv, lytte til kroppen og jobbe med hodet er viktig. Og aldri gi opp. Livet kommer i veien, det kan se mørkt ut, men det ordner seg til slutt. 
 
 

Alltid elsket hudpleie og makeup. For snart to år siden kom eg borti Nuskin. Endelig produkter som virket. Som var  enkel å bruke og som jeg kunne gjøre hjemme. Valgte derfor å jobbe med det i tillegg. Har og litt makeup inne i nettbutikken. 

 
Må alltid teste produktene før, jeg kan anbefale dei videre. Det å sette av tid til seg selv og ta seg tid til en ansiktsmaske, rense huden eller gå den turen, er viktig. Hverdagen kan være bånn gass, men det å ta seg litt egentid innimellom betyr så mye for helsen. 
 
En liten funfact om meg :) Eg elsker å stå ved elvebredden og fiske laks :) Strikking og foto er og hobbyer. 
 
Elsker jobben min, og blir fort rørt av gode tilbakemeldinger. 
 
 
Klem Ragnhild :) 
Kontakt meg gjerne hvis du lurer pƄ noe